Къде да ядем брънч в Далас-Форт Уърт, Тексас

Съдържание:

Къде да ядем брънч в Далас-Форт Уърт, Тексас
Къде да ядем брънч в Далас-Форт Уърт, Тексас

Видео: Къде да ядем брънч в Далас-Форт Уърт, Тексас

Видео: Къде да ядем брънч в Далас-Форт Уърт, Тексас
Видео: Дин Корлл и Элмер Хенли-Последний парень на районе 2024, Може
Anonim
Яйца Бенедикт отблизо, изглед под голям ъгъл
Яйца Бенедикт отблизо, изглед под голям ъгъл

Няма нищо по-отпускащо от брънч през уикенда с приятели или семейство. Мимози, Bloody Marys и гурме кафета са страхотни начини да започнете мързелив уикенд. Всичко е свързано с избора: яйцата, фиксирани по 20 различни начина, любимите ви меса за закуска, сладки кифлички и мъфини правят вечерята забавна. Тексаско-мексикански брънч бюфети предлагат множество закуски и няколко обичайни ястия като фахитас и енчилада.

Dallas-Fort Worth има толкова много страхотни ресторанти, че е практически невъзможно да изядете пътя си през Metroplex. Но със сигурност можете да опитате!

Blue Mesa Grill

меза грил текс мекс брънч
меза грил текс мекс брънч

Омлети по поръчка, вафлена станция, фахитас, пресни плодове и всички пресни гуакамоле и сладки картофени чипсове, които сърцето ви желае. Включени са мимози и шампанско. Blue Mesa Grill се намира в Адисън, Далас, Форт Уърт, Плано и Саутлейк.

Bread Winners Café

Яйцата на BW Бенедикт
Яйцата на BW Бенедикт

Bread Winners Café е винаги популярно и предлага пълно меню за брънч през уикендите. Някои от предлаганите артикули включват яйца Бенедикт, вафли и палачинки, гювечи за закуска, хлебни изделия и др. Bread Winners Café се намира в Uptown и Inwood Village в Далас иPlano.

Cafe Brazil

Френски тост с плодове
Френски тост с плодове

Трябва да опитате бразилската закуска: Две пресни яйца от ферма се сервират с чоризо емпанада, поднесени с картофи от розмарин и джалапено и домашен бял хляб на скара. Вегетарианците обичат това меню, защото има много подходящи за зеленчуци избор. Има 11 места в целия метроплекс.

Café on the Green

брънч от сьомга
брънч от сьомга

Елитният Café on the Green сервира продукти за закуска, морски дарове и суши, първокласни ребра и десерти от елегантното си място за голф игрище. Café on the Green се намира в Four Seasons Resort and Club, 4150 North MacArthur Boulevard в Ървинг.

Cane Rosso

черешови палачинки
черешови палачинки

Трудно е да решиш между палачинките с рикота с маскарпоне и панчета или панини за закуска с прошуто, фонтина, домати и рукола върху хляб на дърва. Доведете приятел и споделете няколко чинии. Cane Rosso се намира на 2612 Commerce Street в Далас.

Матито

mattitos ресторант храна
mattitos ресторант храна

Дългогодишният брънч на Mattito в Далас е известен с артикули за закуска и тексаско-мексикански специалитети като кесадили, пиле Baja, миги, сопас, тако бар, салати, десерти и пресни плодове. Mattito's приема резервации за неделен брънч.

Sambuca 360

банани подхранват френски тост
банани подхранват френски тост

Не можете да сбъркате с $2 Mimosas и Bloody Marys. Френски тост Bananas Foster и омлет с пълнеж от спанак и козе сирене са любимите на феновете в Sambuca 360,който се намира в Plano.

Taverna

beignets
beignets

В Taverna можете да получите мимоза и белини за $1 с покупка на предястие. Beignets в стил Ню Орлиънс, яйца във всякакъв стил и фритата са на върха на менюто за брънч. Има две места: едно в центъра на Далас и друго в центъра на Форт Уърт.

Градски Рио

Adobo Beef в Urban Rio
Adobo Beef в Urban Rio

Креативното, вдъхновено от готвача меню за брънч ще включва мексиканска и американска класика за закуска с градски привкус. Гостите също ще се радват да намерят евтини гарафи с червена и бяла сангрия. Червената сангрия се приготвя с пино ноар, сок от сливи, портокалов сок, меласа от нар и босилек. Бялата сангрия е направена от пресни цитрусови плодове и вино от New Age.

Чрез Реал

Blackened Salmon Tacos at via real
Blackened Salmon Tacos at via real

Неделен брънч, сервиран в елегантна, луксозна обстановка. Вафли и омлети по поръчка, коктейл от скариди, югозападни яйца Бенедикт, фахитас, мимози от 99 цента, бурито с картофи и яйца, шоколадов фонтан и пет различни десерта са включени в менюто за обяд.

Препоръчано: