Робърт Кърли - TripSavvy

Робърт Кърли - TripSavvy
Робърт Кърли - TripSavvy
Anonim
bobislands
bobislands
  • Робърт Кърли е писател на свободна практика, фокусиран върху пътуванията в Карибските острови.
  • Неговата работа се появява в публикации като Coastal Living и Business Traveller и той е автор на пътеводителя "Off the Beaten Path: Rhode Island."

Опит

Робърт Кърли е бивш писател за TripSavvy, допринесъл с повече от 400 туристически статии за Карибските острови за 11 години. Животът на острова е в кръвта му – роден е на Лонг Айлънд, премества се в Роуд Айлънд (сегашният му дом) и по-късно придобива признателност за живота на тропически остров, докато посещава Карибите.

Пътеписец на свободна практика и редактор в продължение на повече от 25 години, Кърли е автор на пътеводителя за пътуване "Off the Beaten Path: Rhode Island", както и на стотици статии в списания за Coastal Living, Grace Ormonde Wedding Style, Новини за срещи, Business Traveller, Oxygen и много други. Кърли също е редактор на Caribbean Bob и основател и издател на Rhode Island Travel.

Образование

Кърли спечели бакалавърска степен по английски език от университета Хофстра.

Награди и публикации

  • Кърли написа пътеводителя за пътуване "Off the Beaten Path: Rhode Island."
  • Той редактира Caribbean Bob и основава и публикува Rhode Island Travel.

За TripSavvy и Dotdash

TripSavvy, марка Dotdash, е сайт за пътуване, написан от истински експерти, а не от анонимни рецензенти. Ще откриете, че нашата 20-годишна библиотека от повече от 30 000 статии ще ви направи опитен пътешественик – ще ви покаже как да резервирате хотел, който ще хареса цялото семейство, къде да намерите най-добрия геврек в Ню Йорк, и как да пропуснете опашките в тематичните паркове. Ние ви даваме увереността да прекарате ваканцията си на практика, а не да бъркате в пътеводител или да се досещате. Научете повече за нас и нашите редакционни указания.

Препоръчано: