Shoshi Parks - TripSavvy

Shoshi Parks - TripSavvy
Shoshi Parks - TripSavvy

Видео: Shoshi Parks - TripSavvy

Видео: Shoshi Parks - TripSavvy
Видео: Behind the Byline with Shoshi Parks | Hidden Compass 2024, Може
Anonim
Шоши паркове
Шоши паркове

Shoshi Parks е базиран в Bay Area антрополог и писател на свободна практика, специализиран в пътувания, история и храна. Тя започва професионалната си кариера, работейки по въпросите на правата на коренното население в Латинска Америка и пише на свободна практика от 2016 г.

Опит

Работата на Шоши се появява в NPR, Smithsonian.com, Atlas Obscura, Vice, Yes! Списание, Roadtrippers, Adventure.com и редица други търговски обекти. Тя е сътрудник на Fodor’s Travel and Time Out.

Образование

Shoshi спечели магистърска степен и докторска степен. по антропология и археология в Бостънския университет.

За TripSavvy и Dotdash

TripSavvy, марка Dotdash, е сайт за пътуване, написан от истински експерти, а не от анонимни рецензенти. Ще откриете, че нашата 20-годишна библиотека с повече от 30 000 статии ще ви направи опитен пътешественик – ще ви покаже как да резервирате хотел, който ще хареса цялото семейство, къде да намерите най-добрия геврек в Ню Йорк, и как да пропуснете опашките в тематичните паркове. Ние ви даваме увереността да прекарате ваканцията си на практика, а не да бъркате в пътеводител или да се досещате. Научете повече за нас и нашите редакционни указания.

Препоръчано: