WestWorld of Scottsdale: Как да стигнем до там

Съдържание:

WestWorld of Scottsdale: Как да стигнем до там
WestWorld of Scottsdale: Как да стигнем до там

Видео: WestWorld of Scottsdale: Как да стигнем до там

Видео: WestWorld of Scottsdale: Как да стигнем до там
Видео: WestWorld of Scottsdale 2024, Може
Anonim
43-ти годишен търг на Барет-Джаксън Скотсдейл
43-ти годишен търг на Барет-Джаксън Скотсдейл

WestWorld е многофункционално съоръжение, разположено в Северен Скотсдейл, Аризона. Всяка година там се провеждат много събития; Аукционът за класически автомобили Barrett-Jackson се провежда всяка година в края на януари, изложението за арабски коне в Скотсдейл обикновено е през февруари, а Parada del Sol Rodeo се провежда в WestWorld през март.

Упътвания

  • От север (Flagstaff): Междущатска автомагистрала 17 на юг до SR-101 Loop на изток към Скотсдейл. Вземете изхода Pima/Princess. Завийте наляво при Bell Road (втора светлина) и продължете на изток по Bell Road. Завийте надясно на 94-та улица. Пътувайте на юг до входа на WestWorld.
  • От юг (Тусон): I-10 до магистрала 60 на САЩ (магистрала на суеверие). Вземете US 60 на изток до SR-101 Loop. Вземете SR-101 на север до булевард Франк Лойд Райт. Излезте на булевард Frank Lloyd Wright и преминете към крайната дясна лента. Продължете да шофирате направо и пресечете кръстовището Frank Lloyd Wright. Входът на WestWorld е на половин блок на север вдясно при голямата конска статуя.
  • Това място НЕ е достъпно с метрото.

Къде да останете наблизо

В близост до WestWorld има хотели и курорти във всички ценови диапазони. По време на големи събития е вероятно хотелите да бъдат резервирани и цените вероятно да бъдатвисоко поради търсенето на квартири по това време, така че е разумно да направите резервацията си колкото е възможно по-напред. На практика всяка верига в страната има хотел близо до WestWorld в Скотсдейл. Можете да избирате от различни ценови точки.

Хотелите на по-малко от две мили от WestWorld включват Scottsdale Marriott в McDowell Mountains, Scottsdale Links Resort, Hilton Garden Inn/Scottsdale North и Holiday Inn & Suites/Scottsdale North. Хотелите между две и три мили от WestWorld включват Sheraton Desert Oasis, Scottsdale Villa Mirage, Holiday Inn Club Vacations Scottsdale Resort, Fairmont Scottsdale Princess, Best Western Plus Scottsdale Thunderbird Suites, Sleep Inn at North Scottsdale Road, Courtyard Scottsdale North и Hampton Inn & Suites Phoenix/Scottsdale.

Паркиране в WestWorld

WestWorld е много голямо място и много събития, провеждани там, привличат хиляди посетители. Министерството на транспорта на Аризона обикновено предоставя подробна информация за автомобилистите, включително всякакви ограничения за пътуване или пътища, за това събитие. Обадете се на 5-1-1, след това 7. Обаждането е безплатно.

За големи събития, като търга за автомобили Barrett-Jackson, няма да можете да паркирате на парцела на входа на WestWorld. Указателните табели обикновено са информативни по обслужващия път Loop 101 и позволяват на шофьорите да знаят къде да отидат за различни видове паркиране, като например за тези с пропуски и привилегии за хора с увреждания. За по-големи събития може да се наложи да вземете шатъл от паркинга или да изминете няколко пресечки. В WestWorld има повече от 100 акра паркинг, невключително зоните за паркиране на RV. Общият паркинг, без специален пропуск, за специални събития често е насочен към 94-та улица, южно от Bell Road. Очаквайте да платите за паркиране в WestWorld.

Картата

Можете да видите това местоположение отбелязано на карта на Google. Можете да увеличите мащаба на картата на Google, за да видите района по-подробно, да получите упътвания за шофиране от вашето конкретно местоположение и да видите какво още ви интересува наблизо.

Препоръчано: