Аквапаркове Hawaiian Falls в Тексас
Аквапаркове Hawaiian Falls в Тексас

Видео: Аквапаркове Hawaiian Falls в Тексас

Видео: Аквапаркове Hawaiian Falls в Тексас
Видео: Hawaiian Falls Garland Jingle 2024, Може
Anonim

С огромния си размер, голямото население и брутално горещите лета, не трябва да е изненада, че Тексас има много водни паркове. Сред най-популярните и най-големите места за разхлаждане в щата са водните паркове Schlitterbahn, включително оригиналното, водещо място в Ню Браунфелс, както и други обекти. Но има и друга верига водни паркове в Тексас, предлагащи облекчение от жегата и влажността, заедно със забавление с водни пързалки: Hawaiian Falls.

Парковете с хавайска тематика са по-малки от тези, управлявани от Schlitterbahn и като цяло не предлагат същия брой или разнообразие от атракции като техните съперници в Тексас. Също така, Хавайските водопади обикновено не предлагат крещящи функции на водния парк, като например водни подложки или разходки с фуния. Но те са много големи сами по себе си и имат достатъчно пързалки, тръпки и мокри отклонения, за да направят посетителите от всички възрасти щастливи.

Забележете, че Хавайският водопад е имал местоположение в Пфлугервил, но е продал парка на друг собственик. Сега се нарича Тайфун Тексас Остин.

Билети и правила за вход

Налични са ежедневни карти до отделните паркове, както и сезонни карти, които включват достъп до всички паркове на Хавайския водопад. Намалени цени за възрастни и деца. 2 и по-малко се допускат безплатно. Парковете предлагат групови цени, както ипакети за рожден ден. Гостите могат да наемат и частни кабини. Кликнете върху списъците по-долу, за да проверите какви са специалните оферти, които парковете може да предлагат.

Храна

Парковете предлагат щандове за закуски. Хавайският бръснат лед е специалитет. Имайте предвид, че посетителите могат да донесат своя собствена храна, но политиката на веригата забранява готвени или приготвени ястия, както и „домашно приготвени големи вечери“. Имайте предвид също, че Hawaiian Falls ще претърси охладители и други чанти при влизане и ще начисли такса от $10 на гостите, които носят храна и/или напитки в парковете.

Hawaiian Falls The Colony

Воден парк Hawaiian Falls The Colony в Тексас
Воден парк Hawaiian Falls The Colony в Тексас

4400 Paige Road, The Colony

Вълнуващите атракции включват Hawaiian Halfpipe, пързалки с две скорости Torpedo с капсули за изстрелване, скоростна пързалка Waikiki Wipeout и изстрелваща капсула Whirlwind 360 и езда с купа. Умерените разходки включват басейна с вълни Breaker Bay и мързеливата река Kona Kooler. Интерактивният център за водни игри Keiki Kove е предназначен за по-млади посетители.

Hawaiian Falls Garland

Воден парк Hawaiian Falls Garland в Тексас
Воден парк Hawaiian Falls Garland в Тексас

4550 North Garland Avenue, Garland

Вълнуващите атракции в оригиналния воден парк Hawaiian Falls включват The Rush, затворена тръбна пързалка с лазерни светлини и песни, избрани от пътниците, и скоростната пързалка The Flyin' Hawaiian. Умерените разходки включват басейна с вълни Waikiki Beach и мързеливата река Kona Kooler. Местоположението Garland предлага и интерактивния център за водни игри Keiki Kove за по-малките гости.

хавайскиFalls Mansfield

Воден парк Hawaiian Falls Mansfield Texas
Воден парк Hawaiian Falls Mansfield Texas

490 Heritage Parkway South, Mansfield

Вълнуващите разходки включват Hightide Whirlpool, разходка с купа, състезателна пързалка Pineapple Express и пързалка за сал Cliffhanger. Има също басейн с вълни, мързелива река и Splashwater Reef, зона за по-малки деца.

Hawaiian Falls Roanoke

Воден парк Hawaiian Falls Roanoke Texas
Воден парк Hawaiian Falls Roanoke Texas

290 W Byron Nelson Blvd., Roanoke

Вълнуващите атракции включват Beach Blasters, дуелираща състезателна пързалка с множество тръби, езда с купа Hightide Whirlpool, пързалки за тяло Monsoon и пързалки за сал Rip Curl. Има също Rainforest River Adventure мързелива река, играта с воден балон Tsunami Soaker и басейнът с вълни Breaker Bay. По-малките деца ще се насладят на интерактивната структура за водна игра Mega Waterworld.

Hawaiian Falls Waco

Воден парк Hawaiian Falls Waco Texas
Воден парк Hawaiian Falls Waco Texas

900 Lake Shore Drive, Waco

По-вълнуващите атракции в парка включват пързалки за тяло Monsoon & Typhoon и пързалки Tsunami с елементи за каране на мини купа. Други атракции включват мързеливата река Kona Kooler, басейна с вълни Breaker Bay и зоната за пръскане на Waikiki Waterworks за по-младите посетители.

Препоръчано: