Най-новият луксозен хотел в Манхатън е шикозна модерна детска площадка

Най-новият луксозен хотел в Манхатън е шикозна модерна детска площадка
Най-новият луксозен хотел в Манхатън е шикозна модерна детска площадка

Видео: Най-новият луксозен хотел в Манхатън е шикозна модерна детска площадка

Видео: Най-новият луксозен хотел в Манхатън е шикозна модерна детска площадка
Видео: 97% Owned: The Money System | Finance Documentary Film (Netflix) 2024, Април
Anonim
Лобито на Pendry Manhattan West
Лобито на Pendry Manhattan West

Най-новото обширно развитие на Ню Йорк, Manhattan West, също е дом на един от най-новите луксозни хотели. Pendry Manhattan West, който отвори врати през септември, е първият имот в Ню Йорк за Pendry Hotels & Resorts и петият имот в младото портфолио, стартирано от Montage International.

Manhattan West е комплекс срещу новата Moynihan Train Hall и Madison Square Garden и граничи с Hudson Yards на запад. Pendry Manhattan West е единственият хотел в комплекса, който също включва няколко ресторанта и търговски обекти, плюс офис пространство, обитавано от компании като Amazon, Националната хокейна лига и Peloton, който също има своето водещо студио там..

„Когато си мисля за връзката на изкуството, дизайна, модата, кулинарните иновации и гостоприемството в Америка, се сещам за Ню Йорк,” каза Майкъл Фюрстман, съосновател и креативен директор на Pendry Hotels & Resorts. „Градът е такова сливане на творчески страсти и ние вярваме, че Pendry Manhattan West ще помогне да се определи културата на новия West Side.”

23-етажният Pendry Manhattan West разполага с 164 луксозни стаи за гости в жилищен стил, включително 30 апартамента. Интериорът е проектиран от Gachot Studios, за да отразява маркатакорените на крайбрежната Калифорния, като същевременно кимат към динамичната енергия на Ню Йорк и играят наподобяваща завеса вълнообразна външна архитектура на сградата, замислена от Skidmore, Owings & Merrill. Просторните стаи разполагат с неутрални цветови палитри с много естествена дървесина и иновативно използване на изпъкналостите на прозорците, осигурени от извитата архитектура, предоставяйки уютни кътчета за сядане с панорамна гледка към хоризонта. Най-големите апартаменти разполагат с отделна трапезария и множество дневни, плюс голяма съблекалня и баня със самостоятелна вана.

Екстериор на Pendry Manhattan West
Екстериор на Pendry Manhattan West
Стая Pendry Manhattan West
Стая Pendry Manhattan West
Pendry Manhattan West Bar Pendry
Pendry Manhattan West Bar Pendry
Стая Pendry Manhattan West Garden
Стая Pendry Manhattan West Garden

Фоайето се отличава с впечатляваща стена от травертин и варовик с камина и няколко удобни места за сядане, плюс шикозно постено с масло бронзово и месингово бюро в единия ъгъл. Има фитнес зала от 1700 квадратни фута с оборудване Technogym и отделно студио за колоездене и движение Peloton.

Храната и напитките в хотела се ръководят от Quality Branded, екипът зад любимите ресторанти Quality Italian и Don Angie. Фирмен салон за коктейли, скрит извън фоайето, разполага със зашеметяващо златно листо и седеф от Нанси Лоренц зад бара, а блестящите стени и тавани, покрити със златна мазилка, придават сияеща интимност на малкото пространство. Има и Garden Room от другата страна на фоайето с целодневна атмосфера на кафене и мозаечен под, вдъхновен отвълнообразна архитектура; ресторант Vista с много буйни растения и извити дивани, осветителни тела и лампи, които допълват централен бар, подобен на пещера; и скоро отварянето на Zou Zou's, което ще сервира ястия от Източното Средиземноморие. Салонът на покрива с уиски бар само за резервации в партньорство със Suntory ще предлага напитки с японско уиски на фона на невероятна гледка към града, ще бъде отворен през пролетта на 2022 г. Към фоайето е прикрепено място за любимо местно кафе Black Fox.

За да отпразнува тържественото откриване, хотелът предлага ограничена оферта за престой и игра, която включва ежедневен хотелски кредит от $75 (до $150 за апартаменти и $300 за специални апартаменти). За да резервирате, посетете уебсайта на Pendry.

Препоръчано: