Марисел Салазар - TripSavvy

Марисел Салазар - TripSavvy
Марисел Салазар - TripSavvy

Видео: Марисел Салазар - TripSavvy

Видео: Марисел Салазар - TripSavvy
Видео: Marisel Salazar debut on the TODAY Show 2024, Може
Anonim
Марисел Салазар
Марисел Салазар

Живе в

Ню Йорк, Ню Йорк

Марисел Салазар е базирана в Ню Йорк писателка и водеща за храни, пътувания и начин на живот. Тя е член на Newswomen's Club на Ню Йорк и Националната асоциация на испанските журналисти. Работила е задълбочено с ресторанти и готвачи, като е продуцирала кулинарни събития по поръчка с отличените с Джеймс Биърд награди, с участието на MICHELIN и бъдещи готвачи в САЩ, както и кураторски ръководства за хранене в квартала за хотелски имоти.

Опит

Маризел пише повече от седем години. Тя е публикувана от Michelin, Zagat, Wine Enthusiast, INSIDER, Vinepair, Thrillist, Tasting Table, PureWow, nycgo.com и Martha Stewart Living.

Образование

Произходно от Панама Сити, Панама, Марисел е живяла в Хавай, Япония, Северна Вирджиния, Вашингтон, окръг Колумбия, и Мадрид. Тя е завършила университета Корнел по медийни комуникации и хранене.

За TripSavvy и Dotdash

TripSavvy, марка Dotdash, е сайт за пътуване, написан от истински експерти, а не от анонимни рецензенти. Ще откриете, че нашата 20-годишна библиотека с повече от 30 000 статии ще ви направи опитен пътешественик – ще ви покаже как да резервирате хотел, който ще хареса цялото семейство, къде да намерите най-добрия геврек в Ню Йорк, и как да пропуснете опашките в тематичните паркове. Ние ви даваме увереносттада прекарате ваканцията си в действителност на почивка, а не да бъркате в пътеводител или да се досещате. Научете повече за нас и нашите редакционни указания.