Съвети за посещение на Disney California Adventure
Съвети за посещение на Disney California Adventure

Видео: Съвети за посещение на Disney California Adventure

Видео: Съвети за посещение на Disney California Adventure
Видео: Day in My Life: Working at Disneyland! 2024, Може
Anonim

Disney California Adventure открита през 2001 г. в непосредствена близост до оригиналния парк на Дисниленд с общ входен площад. Двата парка заедно с Downtown Disney и трите хотела Disney съставляват Disneyland Resort.

Паркът има няколко общи атракции с Hollywood Pictures Backlot в Disney World във Флорида и други паркове, но много от атракционите са уникално за California Adventure.

Когато беше открит, вторият парк имаше значително по-малко разходки от Дисниленд, което затрудняваше някои хора да оправдаят харченето на парите, но с постоянно разширяване, California Adventure увеличава стойността на парите, и с завършването на Cars Land през 2012 г. стана дори с Дисниленд за броя на различни разходки и преживявания, които можете да имате в парка.

Въпреки че Дисниленд все още има още няколко разходки, California Adventure има по-екстремни разходки, които апел към тийнейджърите. Освен това има някои от любимите ми вози като цяло, включително Soarin' Over California, Toy Story Mania и Radiator Springs Racers. A Bug's Land се фокусира върху най-малките посетители. Има също страхотни шоу програми, паради и интерактивни преживявания, за да се забавлява цялото семейство.

Необходимо време: Опитайте се да му отделите цял ден, ако можете, особено в разгара на сезона. Можешдостигнете най-важните моменти за половин ден, ако това е всичко, което имате или лесно прекарайте два или повече дни, за да се вместите във всичко с лекота (използвайте FastPass и Ridemax, за да намалите времето за чакане в опашките).

Възрастово ниво: Всички възрасти

Разходки и атракции в Disney California Adventure по местоположение

Матер и Светкавица Маккуин
Матер и Светкавица Маккуин

За да решите дали California Adventure е подходящ за вас и да получите представа как да организирате деня си в парка, разгледайте нашето Ръководство за Калифорнийски приключенски атракции и атракции, включително Cars Land..

Съвети и трикове за посещение на Disneyland и California Adventure

Уютен мотел Cone в Cars Land
Уютен мотел Cone в Cars Land

Бихте могли просто да го покорите, но малко подготовка наистина може да направи разликата между страхотен ден в парка и много разочарование.

Приключенски билети на Disney California

Вход за Cars Land в Disney California Adventure
Вход за Cars Land в Disney California Adventure

Има разнообразие от конфигурации на билети за посещение Дисниленд и Disney California Adventure от еднодневни билети за един парк до 7-дневни билети за Park-Hopper. Разберете кой билет е подходящ за вас и вашето семейство.

Използване на FASTPASS в Disney California Adventure

Вход към Radiator Springs Racers in Cars Land в Disney California Adventure
Вход към Radiator Springs Racers in Cars Land в Disney California Adventure

Системата FASTPASS в Disneyland and California Adventure е стратегически начин да ви помогне да преминете към началото на линията и е безплатна за използване.

PhotoPass в Disney California Adventure

Демонстрация на Disney Photo Pass
Демонстрация на Disney Photo Pass

Disney PhotoPass ви позволява да направите снимката си от фотограф на всяко място за снимки на Дисниленд и да се приберете вкъщи до страхотна колекция от снимки за сувенири от вашата ваканция в Дисниленд за една еднократна цена, вместо да плащате за всяка снимка.

Ridemax за Disney California Adventure

Време за изчакване в Дисниленд
Време за изчакване в Дисниленд

Използването на евтина софтуерна програма, наречена Ridemax, е друг начин да намалите времето за чакане на опашка в California Adventure.

Приключение на Дисниленд и Калифорния за пушачи

Зона за пушене в Disney California Adventure
Зона за пушене в Disney California Adventure

Пушенето е забранено в Disneyland и Disney California Adventure извън определените места за пушене. Ако сте пушач или пътувате с пушач, запознайте се със зоните за пушене, преди да тръгнете.

Препоръчано: