Концертни места в Лонг Айлънд
Концертни места в Лонг Айлънд

Видео: Концертни места в Лонг Айлънд

Видео: Концертни места в Лонг Айлънд
Видео: ЛОНГ АЙЛЕНД АЙС ТИ 🍋 4 лучших версии коктейля Long Island Iced Tea 2024, Може
Anonim

Не е нужно да минавате чак до града, за да се насладите на изпълнения от световна класа в концертни зали. Островът може да се похвали с прекрасни центрове за сценични изкуства и театри, където можете да чуете известни личности, както и бъдещи музиканти. Ето извадка от тези места.

AU PAC - Център за сценични изкуства на университета Аделфи

Image
Image

От струнни квартети до симфоничния оркестър на Аделфи, джаз пиано и опера, Центърът за сценични изкуства на университета Аделфи предлага голямо разнообразие от забавления. Тук също се играят танци и театър.

Adelphi University

Garden City, NY(516) 877-4000

Бултън център за сценични изкуства

Image
Image

Центърът на YMCA Boulton за сценични изкуства на Great South Bay YMCA разполага с широка гама от програми, включително музика, танци, филми и изговорена дума. Построен в рамките на реновиран киносалон от 20-те години на миналия век, центърът Boulton Center отвори врати през 2003 г. като театър в стил стадион с 261 места. Изпълнители от Ричи Хейвънс до Марвин Хамлиш и Рокапела са застанали на сцената в Boulton. За повече информация и график за тяхното изпълнение, моля, посетете Boulton Center.

Boulton Center for the Performing Arts

37 West Main Street

Bay Shore, NY(631) 969-1101

Амфитеатър в Брукхейвън

Image
Image

Откритият амфитеатър разполага с 7 000 и дори повече места на разтеглената си морава. Изпълнителите тук включват Blondie, Steppenwolf, Led Zeppelin и Eagles tributes bands, Alice Cooper, Pat Benatar и други.

Освен това, за концерти на живо, амфитеатърът Брукхейвън също предлага семейни филмови вечери на своя огромен екран през избрани летни нощи, докато посетителите се отпускат на страхотната морава.

The Brookhaven Amphitheatre Arts & Cultural Center в Bald Hill

South Bicycle Path Drive

Farmingville, NY(631) 451-8010

Dix Hills Center for the Performing Arts

Image
Image

Центърът за сценични изкуства Dix Hills в Five Towns College предлага всичко - от мюзикъл на Бродуей до джаз концерти, рецитали на пиано и стендъп комедия. Залата с 500 места разполага със специални цени за деца и възрастни в повечето представления.

Dix Hills Center for the Performing Arts

в сътрудничество с Центъра за музика и технологии на Джон Ленън

Five Towns College

305 North Service Road

Dix Hills, NY(631) 656-2148

Dolphin Cafe, Порт Вашингтон

Снимка © Линда Талиаферо
Снимка © Линда Талиаферо

Това малко кафене, намиращо се в книжарницата Dolphin, предлага БЕЗПЛАТНИ концерти всеки петък вечер в тяхната Cafe Music Series. Можете да поръчате супи, сандвичи, десерти, кафе, чай и други, докато се наслаждавате на музика, която варира от фолк до класическа до опера, джаз до рок и много повече.

The Dolphin Cafe

299 Main Street

Port Washington, NY(516) 767-2650

Eisenhower Park

Image
Image

Театър Хари Чапин Lakeside в парка Айзенхауер предлага безплатни летни концерти и филмови прожекции. Театърът е с изглед към езерото Солсбъри в парка. Програмите са БЕЗПЛАТНИ и отворени за обществеността.

Театърът Lakeside в парка Айзенхауер се намира близо до паркинг полета номер 6 и 6A.

Eisenhower Park

Merrick and Stewart Avenues

East Meadow, NYЗа повече информация се обадете на Nassau County Parks на (516) 572-0200 или на линията за специални събития на (516) 572-0223.

Забележителност на главната улица - Театър Жан Римски

Image
Image

От госпел до поп, до пиеси и танцови представления, театърът Jeanne Rimsky в Landmark на Main Street в Порт Вашингтон предлага голямо разнообразие от забавления.

Jeanne Rimsky Theatre

232 Main Street

Port Washington, NY(516) 767-6444

Насау Мемориал Колизеум на ветераните

Image
Image

С над 18 000 места Колизеумът в Насау може да побере големи, щастливи тълпи от любители на музиката, както и посетители на спортни събития, изложения, семейни събития и други.

Nassau Veterans Memorial Coliseum

1255 Hempstead Turnpike

Uniondale, NY(516) 794-9300

NYCB Theatre в Westbury

Image
Image

От блуграс до хард рок, джаз, латино, хип-хоп, семейни изпълнения и много други, театърът Capital One Bank в Westbury има по нещо за всеки.

NYCB Theatre в Westbury

960 Brush Hollow Road

Westbury, NY(516) 334-0800

Културен център на Саутхемптън

Image
Image

От камерна музикасерия от концерти в парка в Coopers Beach и Agawam Park, както и други програми, Културният център на Саутхемптън предлага музика на живо и много повече за посетителите и жителите на Саутхемптън.

Southampton Cultural Center

Levitas Center For The Arts

25 Pond Lane

Southampton, NY(631) 287-4377

The Paramount

Image
Image

Превъплъщението на бившия Inter-Media Arts Center (IMAC), Paramount отвори през 2011 г. и може да побере публика от 1500 души. Те също така разполагат с частна стая на основателите, където членовете могат да си взаимодействат с изпълнители и др. Мястото е домакин на ZZ Top, LeAnn Rimes, Elvis Costello и много други.

The Paramount

370 New York Avenue

Huntington, NY(631) 673-7300

Patchogue Theatre for the Performing Arts

Image
Image

Първоначално театър, построен през 20-те години на миналия век, днешното място в Patchogue е възстановено до предишното си богатство. С над 1000 места, театърът е бил фон за всичко - от концерти до танцови представления и други.

Patchogue Theatre for the Performing Arts

71 East Main Street

Patchogue, NY

(631) 207-1300Patchogue Theatre for the Performing Arts схема за сядане

Staller Center за сценични изкуства

Image
Image

С изпълнения от световна класа всеки септември до май и филмовия фестивал Stony Brook всеки юли, Staller Center for the Performing Arts е домакин на концерти, вариращи от класически до готин джаз.

Staller Center for the Performing Arts

Stony BrookUniversity

100 Nicolls Road

Stony Brook, NY(631) 632-ARTS

Tilles Center for the Performing Arts

Image
Image

Разположен в кампуса C. W. Post на университета Лонг Айлънд, Центърът за сценични изкуства Тилес в Бруквил представя концерти и предавания, вариращи от класическа музика до любими на Бродуей и детски мюзикъли. Тук са се появили изпълнители от световна класа, от Yo-Yo Ma до оркестъра MET с Джеймс Ливайн, както и местни таланти, включително филхармонията на Лонг Айлънд и балета Eglevsky.

Център за сценични изкуства Тилес

C. W. Post Campus - Long Island University

720 Northern Boulevard

Brookville, NY(516) 299-3100

Vail-Leavitt Music Hall

Image
Image

От витрините на авторите на песни до мюзикълите и годишния Riverhead Blues & Music Festival, историческата зала Vail-Leavitt Music Hall има какво да предложи.

Vail-Leavitt Music Hall

18 Peconic Avenue

Riverhead, NY(631)727-5782

Препоръчано: